Peter Wagener geeft presentatie over warmtepompen op FlexForward

De klimaatdoelstellingen in combinatie met de ontwikkelingen op het gebied van duurzame energie dwingen tot aanpassingen in ons leven, onze woningen en het energiesysteem. Tijdens FlexForward op donderdag 28 juni zetten energieprofessionals samen de volgende stappen naar een betrouwbare en duurzamere energievoorziening. Peter Wagener van BDH geeft tijdens het evenement een presentatie over warmtepompen. 

De dag is opgesplitst in 2 delen. De ochtend staat in het teken van flexibele energie in relatie tot een duurzame energievoorziening. Speciale aandacht is er voor de inpassing van de (hybride) warmtepomp en de kansen van flexibele energie. Daarnaast staat de belangrijkste schakel voor een geslaagde energietransitie centraal: de klant. In het middagprogramma laat Enpuls zien welke stappen de energieleverancier zet in de richting van de energievoorziening van de toekomst.

Flexibiliteit warmtepompen

Managing consultant Peter Wagener van BDH gaat in zijn presentatie onder andere in op de flexibiliteit van warmtepompen en de mogelijkheid warmte op te slaan in het verwarmingssysteem. Om deze flexibiliteit te ontsluiten moeten (hybride) warmtepompen wel slim zijn, én verbonden met het internet.

Meer weten?

FlexForward wordt georganiseerd door Enpuls, FlexiblePower Alliance Network (FAN) en TKI Urban Energy. Locatie: Enpuls @ LAB.073, Orthen 63, 5231 XP ’s-Hertogenbosch. Klik hier voor meer informatie en inschrijven.