BDH Kennisdag

Op donderdag 26 september 2019 organiseert adviesbureau BDH de BDH Kennisdag. Thema is het belang van kwaliteit in de energietransitie. De Kennisdag wordt gehouden in het Spoorwegmuseum in Utrecht en is bedoeld voor energieprofessionals uit de profit- en de non-profitsector, zoals gemeenten, provincies, woningcorporaties, ngo’s, leveranciers van warmtepompen & afgiftesystemen en installatiebedrijven.  

 

Kwaliteit

Het succes van de energietransitie staat of valt met kwaliteit. Kwaliteit van de technieken en innovaties, maar ook kwaliteit van de communicatie naar consumenten en bewoners. Hoe overtuig je hen en neem je ze mee in het proces van verduurzaming? Andere onderwerpen die de aan bod komen zijn bijvoorbeeld elektrificatie, moleculen & elektronen, monitoring, robotisering, connectivity, geluid van warmtepompen en succesverhalen van onder andere gemeenten, woningcorporaties en installateurs.

 

(Inter)nationale sprekers

Het ochtendprogramma bestaat uit een aantal plenaire sessies, in de middag worden daarnaast parallelsessies georganiseerd voor de verschillende doelgroepen. Naast interessante sprekers uit eigen land zijn er een aantal aanprekende internationale sprekers aanwezig. Doel van de dag is deelnemers aan het denken te zetten om vervolgens over te gaan tot actie.

Voorinschrijven

Ben je een energieprofessional en wil je deze dag niet missen? Schrijf je dan nu alvast in via het voorinschrijfformulier. Voor deelname aan de BDH Kennisdag vragen wij een eigen bijdrage vanaf € 95,- p.p. Zodra je je hebt aangemeld via de voorinschrijving, ontvang je automatisch updates over het programma en krijg je een melding wanneer je je persoonlijke dagprogramma kunt samenstellen.

 

Datum: donderdag 26 september van 9.00 – 16.45 uur

Locatie: Spoorwegmuseum Utrecht, Maliebaanstation 16, 3581 XW Utrecht

Eigen bijdrage:
€ 145,- p.p. (excl. btw), profit sector
€ 95,- p.p. (incl. btw), non – profit sector