Proces

Proces


Actie en resultaat

Wij ondersteunen organisaties bij verduurzamen van de woningbouw. Met BDH schakelt u een onafhankelijke, betrouwbare en deskundige partij in, die meedenkt over verbetering van processen, de te voeren strategie en andere vraagstukken.

We benaderen een situatie vanuit verschillende oogpunten. Zo komen we vaak tot een onverwachte conclusie. We zijn kritisch en eerlijk. Als we een andere mening hebben, komen we daar voor uit. We zijn er niet om vrienden te maken, maar om tot de beste uitkomst te komen voor onze klanten. En voor hun klanten, denk aan bewoners of huurders.

Ook ontwikkelen we tools die de verduurzaming van de woningbouw op weg helpen. Zo hebben we de Warmtepompverkenner, die woningeigenaren ondersteunt bij het maken van de keuze voor een warmtepomp. Niet alleen online, maar ook in bijvoorbeeld de vorm van een poster bedenken we hulpmiddelen. De Keuzehulp Duurzaam Verwarmen is hier een mooi voorbeeld van.

Wij werken voor een breed scala aan opdrachtgevers. Organisaties als Enpuls, GTS, GasTerra, Liander, MilieuCentraal, RVO, Techniek Nederland en de Vereniging Warmtepompen (DHPA) gingen u voor.

Strategie 

Welke verduurzamingsstrategie past het best bij uw gemeente of organisatie?  

Monitoring

BDH is door EDSN gecertificeerd als Onafhankelijk Diensten Aanbieder (ODA). 

Tools

Praktische hulpmiddelen kunnen ondersteuning bieden bij verduurzaming van de woningbouw. 

Wanneer u dit formulier gebruikt, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.