Academie

Academie

Vanuit ons specialisme in implementatie van duurzame warmtetechnieken vullen wij met de BDH Academie de kennisbehoefte in van overheden, woningcorporaties, ngo’s en netbeheerders, bijvoorbeeld als het gaat om het aardgasvrij maken van bestaande woningen. Dit doen we onder andere vanuit onze online Kennisstudio.

BDH organiseert kennissessies en cursussen die aansluiten bij uw wensen. Bijvoorbeeld kennissessies over de laatste ontwikkelingen op het gebied van warmtepompen, waarbij we ingaan op techniek, toepasbaarheid, kosten en baten, verhouding tot andere duurzame opties en de toekomst van warmtepompen. Wij bieden in onze cursussen inzichten vanuit een integrale benadering, waarbij de praktijk van alledag van de opdrachtgever centraal staat.

Gemeenten

In 2020 organiseren we voor gemeenten de online cursus ‘Verduurzaming van de woningbouw’. De eerste editie van de module ‘Dorp-, wijk- en buurtaanpak’ is inmiddels afgerond en in januari starten we met de module ‘Bewonerscommunicatie’. Voor de ngo’s organiseren we de basiscursus ‘Energietransitie warmte in de woningbouw’ en verdiepingscursus ‘Technieken energietransitie warmte’.

Woningcorporaties

En specifiek voor woningcorporaties organiseren we de online cursussen basistraining warmtepompen, duurzame warmte en financiën

Workshop op maat?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem contact met ons op!