Academie

Academie

Vanuit ons specialisme in implementatie van duurzame warmtetechnieken vullen wij met de BDH Academie de kennisbehoefte in van overheden, woningcorporaties, ngo’s en netbeheerders, bijvoorbeeld als het gaat om het aardgasvrij maken van bestaande woningen. Dit doen we onder andere vanuit onze online Kennisstudio.

BDH organiseert kennissessies en cursussen die aansluiten bij uw wensen. Bijvoorbeeld kennissessies over de laatste ontwikkelingen op het gebied van warmtepompen, waarbij we ingaan op techniek, toepasbaarheid, kosten en baten, verhouding tot andere duurzame opties en de toekomst van warmtepompen. Wij bieden in onze cursussen inzichten vanuit een integrale benadering, waarbij de praktijk van alledag van de opdrachtgever centraal staat.

In 2020 organiseren we voor gemeenten de online cursus ‘Verduurzaming van de woningbouw’. De eerste module ‘Dorp-, wijk- en buurtaanpak’ is inmiddels beschikbaar en start op donderdag 7 december 2020.

Voor de ngo’s organiseren we de basiscursus ‘Energietransitie warmte in de woningbouw’ en verdiepingscursus ‘Technieken energietransitie warmte’. En specifiek voor woningcorporaties  organiseren we samen met de Corporatie Academie de cursus ‘Verduurzaming van de woningbouw’. 

Workshop op maat?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem contact met ons op!