Werkwijze

Projectbasis

De klassieke advies oplossing. Op basis van uw vraag maken wij een (lump sum) offerte, inclusief planning, doorlooptijd, rapportage momenten, delivrables, deadlines en financiele afspraken. U weet vooraf wat u kunt verwachten.

Cafetariamodel

Onze “standaard” producten die u flexibel kan inkopen tegen een van tevoren afgesproken prijs. Denk aan lezingen, een brainstormmiddag, briefing over de laatste marktontwikkelingen of het laten uitvoeren van een second opinion. We bieden onze standaardproducten aan via warmtepompstrategie.nl. Daar kunt u ook onze prijzen vinden, we doen daar niet moeilijk over.

Strippenkaart model

In dit samenwerkingsmodel volgen wij naadloos de vraag van de opdrachtgever door het jaar. Soms intensief op locatie, soms enkel telefonische support. De strippenkaart is een heldere en overzichtelijke en efficiente wijze van variabel kennis en/of project management inkopen. Wij weten hoe weerbarstig processen kunnen lopen en spelen daar graag voor u op in door ons flexibel op te stellen.

Iedere strip op een strippenkaart komt overeen met een dagdeel aan werkzaamheden van BDH, inclusief voorbereiding en reiskosten als het een bijeenkomst op locatie betreft. De kosten voor een dagdeel bedragen €650,- exclusief btw. Er is een 5- en een 10-strippenkaart.

Meer info? Neem contact met ons op!