Privacyverklaring

Welkom op de website van Business Development Holland BV (BDH). Hieronder leggen we graag uit wanneer en waarom we bepaalde gegevens van u bewaren.

Uw persoonsgegevens 

Maakt u gebruik van de diensten van BDH, bezoekt u onze website of vult u het contactformulier op onze website in, dan kunnen wij de volgende contactgegevens van u verwerken:

  • Uw bedrijfsnaam
  • Uw voor- en achternaam
  • Uw telefoonnummer
  • Uw e-mailadres
  • Uw IP-adres (alleen bij uw bezoek aan onze website)

Waarom hebben wij uw persoonsgegevens nodig?

BDH bewaart uw persoonsgegevens om contact met u op te kunnen nemen, omdat u BDH een opdracht heeft gegeven of omdat u zelf een verzoek tot contact heeft verstuurd via het contactformulier.

Hoe lang bewaart BDH uw gegevens?

Maakt u binnen een jaar na uw contactverzoek geen gebruik van onze diensten? Dan worden uw gegevens automatisch verwijderd. Gegevens na het uitvoeren van een opdracht blijven bewaard.

Uw gegevens aan derden

BDH behandelt uw gegevens met zorg. Wij verstrekken deze alléén aan derden wanneer dit nodig is voor de uitvoering van uw opdracht aan ons, of wanneer dit moet volgens de wet.

Waarom houden wij gegevens van uw bezoek aan onze website bij?

Op de website www.bdho.nl worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens gebruiken we om het bezoek- en klikgedrag op onze website te analyseren. Op die manier kunnen we onze website nog gebruiksvriendelijker maken. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

Google Analytics

BDH gebruikt Google Analytics om bij te houden hoe www.bdho.nl wordt gebruikt. De informatie die dit oplevert, wordt samen met uw IP-adres, overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website te kunnen verstrekken en om adverteerders te kunnen informeren over de effectiviteit van hun campagnes. Google kan deze informatie aan derden verschaffen wanneer Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. BDH heeft hier geen invloed op. BDH geeft Google geen toestemming om Analytics-informatie die www.bdho.nl oplevert, te gebruiken voor andere Google-diensten.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, aan te passen of te verwijderen. U kunt hiervoor een verzoek sturen naar info@bdho.nl. Wij reageren dan zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 4 weken, op uw verzoek.

Beveiligen

BDH neemt de bescherming van uw gegevens serieus. We nemen maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van BDH maakt gebruik van een SSL Certificaat om ervoor te zorgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Klacht

Krijgt u de indruk dat uw gegevens niet goed zijn beveiligd, zijn er aanwijzingen van misbruik of wilt u graag meer weten over de beveiliging van de door BDH verzamelde persoonsgegevens? Neem dan contact met ons op via info@bdho.nl. Wij kijken graag samen met u naar een mogelijke oplossing.

Bent u niet tevreden over de wijze waarop BDH met uw persoonsgegevens omgaat? Dan heeft u de mogelijkheid om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contact

Heeft u vragen over deze privacyverklaring, neem dan contact met ons op. Onze gegevens:

Business Development Holland BV

Stationsplein 128

3844 KR Harderwijk

Tel. 0341 707 462

E-mail: info@bdho.nl

KvK: 08101892