BDH met Warmtepompstrategie op Vakbeurs Energie

Vakbeurs EnergieVakbeurs Energie is hét evenement voor iedereen die professioneel bezig is met duurzame energieopwekking en energiebesparing. Ook dit jaar is BDH onder de vlag van Warmtepompstrategie met een stand op de beurs in Den Bosch aanwezig. Vakbeurs Energie wordt van 9 tot en met 11 oktober gehouden in de Brabanthallen.

Vakbeurs Energie biedt een platform voor innovaties, lezingen, live demonstraties en contacten. Met ruim 350 exposanten en honderden inhoudelijke sessies. Daarbij wordt de verbinding gelegd tussen de belangrijkste betrokken sectoren; gebouwde omgeving, industrie en mobiliteit.

Warmtepompstrategie strippenkaart

In de stand van Warmtepompstrategie kunt u terecht voor advies over het verduurzamen van de woningbouw of utiliteit. De consultants van Warmtepompstrategie begeleiden u graag bij het maken van de beste keuzes, zowel op technisch, strategisch als economisch vlak.
Maak van onze kennis gebruik door bijvoorbeeld de Warmtepompstrategie strippenkaart af te nemen. Deze biedt de mogelijkheid flexibel, zonder verplichtingen of een ‘open einde risico’ kennis van de energietransitie en duurzaamheid verwerven, op het moment dat daar binnen de organisatie behoefte aan is.

Registreer uw bezoek

Meer weten? We ontmoeten u graag tijdens Vakbeurs Energie in de stand van Warmtepompstrategie: 03.B018. Registreer u hier (gratis tot 9 oktober, daarna € 25,-).